Преводи и легализация ПРЕВОДИПЛОВДИВ.com  
За нас | Кариери | Цени | Контакти
 
Реклама8.12


Устни преводи

Устните преводи, предгалани от агенция за преводи преводисофия.com са:
  • Симулативен устен превод – Този тип превод е предназначен за конференции и мероприятия, на които участниците са мултинационални и се изисква всеки участник да получи превод на езика, на който желае. Симулативният превод често бива наричан и кабинков превод, защото за да се осъществи този вид превод, преводачите се нуждаят от специално оборудване – слушалки, микрофони.
  • Консекутивен превод – Този тип превод е предназначен за бизнес срещи и по време на изповядване на сделки и на мероприятия, на които преводът се осъществява по време на разговора между участниците, с кратко изчакване от страна на уастниците. При този вид устен превод, преводачите нямат нужда от специално оборудване.
Преводачите към нашата агенция за преводи притежават професионален опит и умения, с които могат да отговорят на нуждите на нашите клиенти по време на устните преводи.

За да можем да осъществим правилно превода, моля, свържете се с нашите консултанти поне 3 дни преди датата, на която ще се извърши превода и подгответе възможно най-изчерпателна информация относно тематиката на разговора и при възможност да предоставите материали – брошури, рекламни материали, договори и други.
преводибургас преводиварна преводивеликотърново преводидобрич
преводикърджали преводипазарджик преводипловдив преводирусе
преводисливен преводисофия преводистаразагора преводиямбол
реводипървомай реводисвищов преводихасково

преводипървомай.com

ул. Орфей 2 вх.Б, 4270 Първомай, България
Телефон: 0899 600 301
Преводи и легализация.

Работно време:

Понеделник-Петък 9:00 - 17:30
Събота 09:30 - 13:00
Неделя - почивен ден
Copyright © 2022 преводипървомай.com
All rights reserved
дизайн и оптимизация от bgwebdesign.org